10 vragen aan Boris Gregec Onsnoordholland

10 vragen aan Boris Gregec

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Boris Gregec en ik kom uit Hoorn

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Ik hou van wandelen, tennissen, lezen (technisch-wetenschappelijk) en lekker eten

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Van verschillende aannemers waar ik heb gewerkt, technische scholen (MBO én HBO), KIVI de grootste technische beroepsvereniging voor ingenieurs maar ook van verschillende vakgerelateerde cursussen, trainingen en workshops waar ik regelmatig bij aanwezig ben.

Hoe heet je bedrijf?

Geris Bouwtechniek

Wat doet jouw bedrijf?

Stimuleren van bewustwording voor toepassing van natuurlijke en duurzame bouwmethoden. Met andere woorden: Hét bouwkundige bureau dat ontwerpt, adviseert en begeleid met de nadruk op duurzaamheid.

Ik benader de vraagstukken praktisch. Sta bijvoorbeeld even stil bij de volgende vragen: Waarom zou je zonnepanelen aanschaffen als je dak niet is geïsoleerd of waarom driedubbele beglazing als de gevel niet is voorzien van isolatie. Maar ook kom ik vaak tegen dat men vloerverwarming op de begane grond wil toepassen zonder dat deze vloer is geïsoleerd. Het is vaak een combinatie van verschillende oplossingen die het beste rendement en woongenot bieden, mijn focus is dan ook het totaalpakket.

Hoe lang bestaat je bedrijf?

5 jaar en een paar maanden (januari 2012)

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

De aannemerij bood naar verloop van tijd geen uitdaging meer waardoor ik naast mijn reguliere baan mijn eigen bouwkundig bureau ben gestart, iets wat ik altijd al wilde. Na 15 jaar bij verschillende bedrijven in de aannemersbranche te hebben gewerkt was het tijd om mijn eigen ambities te volgen.

Wie zijn jouw klanten?

Particulieren en bedrijven die alleen de beste kwaliteit willen waarbij service en ondersteuning essentieel is. Ik ben geen prijsvechter maar een hoogwaardige dienstverlener.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Toegankelijk, korte lijnen, heldere en duidelijke communicatie.

Wat zijn je verdere ambities?

Dat iedereen in Nederland (en het liefst de hele wereld) zijn bijdrage levert aan het voorkomen van energieverspilling. En dat energieautonome huishoudens en bedrijfsgebouwen vanaf nu de nieuwe standaard worden zodat toekomstige generaties in een minder vervuilde wereld mogen leven.