10 vragen Intervieuw Daan Reijnders

10 vragen aan Daan Reijnders

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Daan Reijnders, geboren en getogen in Alkmaar. Klein uitstapje naar Amsterdam gemaakt tijdens mijn studie.

Hoe heet je bedrijf?

Instant Magazine

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Voorheen was ik mede-eigenaar bij reclamebureau RAADHUIS voor creatieve communicatie.

Wat doet jouw bedrijf?

Wij hebben een platform ontwikkeld waarin onze klanten zelf digitale magazines kunnen maken. En magazines in de breedste zin van het woord; relatiebladen, personeelsmagazines, digitale brochures, e-books, events, marketingcampagnes en jaarverslagen. Deze publicaties zijn volledig responsive of wel toegankelijk op smartphones, tablets en desktops.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Sinds augustus 2013

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Op mijn 19e had ik mijn eerste internetbedrijfje met een vriend van me. Ben altijd al ondernemend geweest. Ik zie vaak nieuwe toepassingen en vragen uit de markt. Ik vul die graag in.

Wie zijn jouw klanten?

Verschillend. Primair uitgeverijen, communicatiebureau’s en ‘brands’. Denk aan PWC, ASR, Volvo, Rabobank, TMG, ANWB.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Omdat we een hele mooie tool hebben ontwikkeld waarmee zij zelf mooie publicaties kunnen maken die op alle devices werken. Van smartphone tot smart TV en alles wat er tussenin zit.

Wat zijn je verdere ambities?

We zijn nu druk bezig met een internationale uitrol. De eerste klanten in Belgie, Duitsland, Scandinavie, UK en Spanje zijn binnen. We willen de mailchimp voor online magazines zijn. Dus de meest logische stap is richting Amerika.

Wie mag zichzelf volgende week voorstellen?

Sebastiaan van der Stoep van Hal72