10 vragen Ferry Dekker

10 vragen aan Ferry Dekker

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Hier typt Ferry Dekker die is geboren en getogen in Spanbroek. Momenteel ben ik woonachtig in Opmeer.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Mijn gezin, motorrijden en wintersport zijn drie actieve interesses van mij. De eerste heeft natuurlijk veel prioriteit. Met tijd en wijle probeer ik voor de tweede en derde tijd vrij te maken. Dat is dan ook weer een heerlijke gelegenheid om met je vrienden bij te praten.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Mensen kennen mij naast het werk van de vriendengroep, sportvereniging, netwerkverenging, het bedrijf, school en natuurlijk via via.

Hoe heet jouw bedrijf?

Mijn bedrijf heet Uw Veranda Specialist, een duidelijke naam die weinig uitleg behoeft. Ons motto: ‘Het hele jaar door genieten van het buitenleven’.

Wat doet jouw bedrijf?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in houten maatwerk veranda’s, terrasoverkappingen, kapschuren, tuinkamers en buitengebouwen. Op basis van de klant zijn wensen en onze expertise op het gebied van overkappingen gaan wij een passend plan opmaken. Wanneer het plan passend is werken wij deze uit met een 3D impressie en gaan aan de slag met de voorbereidingen. Wij prefabriceren in onze werkplaats de overkappingen zo goed als mogelijk. Vervolgens worden deze bij onze opdrachtgever op het afgesproken moment gerealiseerd.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

In 2013 is de focus volledig op overkappingen komen te liggen, momenteel zijn wij 3 jaar bezig.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Het feit dat je met je eigen ideeën waar potentie in zit aan de slag kan gaan. Het gevoelsmatig goed op de rit zetten van je eigen bedrijf waarbij alle processen goed op elkaar zijn afgestemd geeft heel veel voldoening. Natuurlijk gaat het niet alleen om de processen maar ook om de uiteindelijke resultaten. Het vinden van de juiste mensen op de juiste plek geeft ook veel uitdaging.

Wie zijn jouw klanten?

Mensen tussen de 30 en 70 jaar met een tuin bij de woning. Onze klanten zijn op zoek naar een vergroting van hun woongenot in hun tuin. Een heerlijke plek om te relaxen en hun tijd buiten in de tuin te vergroten.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Onze klanten maken een bewuste keuze in een betrouwbaar en transparant bedrijf waar ze een persoonlijke klik mee hebben. Wij vinden een persoonlijke benadering van onze klanten belangrijk en een goede basis om tot een passend totaalplan te komen.

Wat zijn je verdere ambities?

Mijn ambitie is om de bedrijfsactiviteiten zo uit te breiden dat wij het hele jaar door bedrijfscontinuïteit hebben. Wij hebben met onze producten nu eenmaal te maken met het weer. Bij mooi weer zijn de mensen bezig met het buitenleven. Met onze overkappingen willen wij dit buitenleven versterken ongeacht het seizoen. Voor ons de uitdaging mensen het gehele jaar door enthousiast te maken van onze meerwaarde.