10 vragen aan Hanneke Tinor Centi Onsnoordholland

10 vragen aan Hanneke Tinor-Centi

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Hanneke Tinor-Centi. Van origine kom ik uit Rotterdam, maar woon al jaren in de kop van Noord-Holland.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Het Communicatievak in al haar facetten vind ik enorm boeiend en dat zou je derhalve gerust een hobby kunnen noemen. Verder mag ik heel graag lezen en -samen met mijn man- wandelen met onze honden.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Wellicht dat mensen mij kennen als boekrecensent. Ik heb inmiddels -op verzoek van uitgeverijen en auteurs- talloze boeken gerecenseerd en die publiceer ik op mijn website www.hanneketinorcenti.nl en op diverse boekensites. Bovendien maak ik deel uit van het bestuur van Inloophuis Pisa in Hoorn, een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden (www.inloophuispisa.nl).

Hoe heet je bedrijf?

Mijn bedrijf heet HT-C Communicatie en Marketing.

Wat doet jouw bedrijf?

HT-C Communicatie en Marketing heeft een breed aanbod aan communicatiediensten. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden: het schrijven en – en desgewenst implementeren- van communicatieplannen, communicatieadvies, tekst en redactie en het verzorgen van uw social media. HT-C Communicatie en Marketing heeft een apart aanbod voor de boekenbranche. Zo kan ik uw manuscript voor u beoordelen, een boekvoorstel opstellen en optreden als literair agent en commissionair.

Hoe lang bestaat je bedrijf?

Ik ben al enige tijd bezig, maar officieel nog maar heel kort.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Het ondernemerschap kriebelde al geruime tijd en nu was het moment dat de gedachte zich opdrong: ‘als ik het nu niet doe…’. De branche lag voor de hand. Tja, daar ligt nu eenmaal mijn hart.

Wie zijn jouw klanten?

Het midden- en kleinbedrijf voor projectmatige opdrachten en social media ontzorging, de grotere bedrijven wanneer zij tijdelijke vervanging voor de communicatie nodig hebben en uitgeverijen.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

De keuze voor mijn bedrijf is kiezen voor transparantie, korte lijnen, een berg aan kennis en ervaring, persoonlijke benadering, maatwerk en een ongebreideld enthousiasme.

Wat zijn je verdere ambities?

HT-C Communicatie en Marketing tot een succes maken en dat is het voor mij wanneer ik tevreden klanten heb die bij mij terug komen.