Onsnh 10 vragen aan Ina Hilgers

10 vragen aan Ina Hilgers

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Ina Hilgers en ben edelsmid en mijn passie is het creëren van sieraden waarmee je gezien wilt worden! Van huis uit kreeg ik mee dat, wanneer je iets wilt bereiken in je leven, je er hard voor moet werken.

Maar voordat ik edelsmid werd ben ik werkzaam geweest voor nationale  en internationale bedrijven en er diverse werkzaamheden verricht. Van secretaresse en personeelszaken tot de financiële sector. Ik kreeg leuke en goed betaalde functies aangeboden. En toch bleef het knagen, ik wilde meer uit mijn leven halen met de ervaringen die ik tot dan toe had opgedaan. Maar wat dan?

Wat zijn je hobby’s/interesses? Waar kennen mensen jou nog meer van?

Eén van mijn passies is ‘reizen’. Ik hou van de diversiteit aan culturen. Op pelgrimstochten ontmoette ik pelgrims van “all over the world”. Bijzonder leerzaam en vooral dankbaar deze te mogen ervaren, een ieder met een eigen verhaal. De kracht van saamhorigheid!

Tijdens één van mijn reizen was ik weer op Bali. Hier ontmoette ik een Amerikaanse dame op een Design Festival, die haar handgemaakte sieraden uitstalde. Op dat moment ging er bij mij een lichtje op. Ik raakte diep onder de indruk. En met de vele informaties en tips die ik van haar vernam, raakte ik enthousiast en algauw viel de keuze op ‘edelsmeden’. Tijdens de studie werden mij diverse opdrachten voorgelegd. Langzaam maar zeker groeide het idee een eigen onderneming te starten met handgemaakte design sieraden. Sieraden waarmee je je persoonlijkheid benadrukt.

Met mijn werkervaringen die ik in de loop der jaren heb opgedaan startte ik een eenmanszaak.

Hoe heet je bedrijf? Wat doet jouw bedrijf?

In 2015 heb ik de webshop www.tailormadejewelry.nl gestart. Het zijn handgemaakte sieraden van gerenommeerde ontwerpers en eigen ontwerp.

Hoe lang bestaat je bedrijf?

Sinds 2 jaar en steeds meer ben ik te vinden bij evenementen en beurzen.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Tailor-made  Jewelry is opgericht om de kracht van de moderne vrouw te vieren en aan haar behoefte en eisen te voldoen.

Wie zijn jouw klanten?

Mijn doelgroep is de vrouw die het belangrijk vindt wat ze draagt en er bewust mee bezig is. Zij is onafhankelijk en kiest ervoor om gezien te worden, met een geheel eigen smaak.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Mijn kernwaarden zijn kwaliteit en onderscheidend zijn.

Wat zijn je verdere ambities?

Mijn  moeder is mijn inspiratiebron en een groot voorbeeld. Zelf was mijn moeder een expert in de juwelenbranche.

Ik heb in mijn leven rigoureuze beslissingen genomen. Mijn leven is 180° gedraaid en zo wil ik mijn kennis over sieraden delen met vrouwen die houden van mooie dingen in het leven.

Meer info over mijn sieraden vind je hier: www.tailormadejewelry

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *