Onsnh-10-vragen-aan-jeanet- Heinen

10 vragen aan Jeanet Heinen

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Jeanet Heinen en ik ben woonachtig in Anna Paulowna. Ik ben geboren in Uitgeest.

Wat zijn je hobby’s en interesses?

Mijn interesses zijn divers, waaronder culinair tafelen en wijnen proeven, wandelen in de natuur, mensen ontmoeten en samen met mijn vier kinderen en partner leuke dingen doen.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Zo’n 15 jaar ben ik actief geweest als project- en programmamanager in zorg en welzijn, waarvan mensen mij kennen. Mensen kennen mij ook van de luxe B&B die ik run in mijn dorp op onze hoeve. Maar misschien ook van goede doelen acties bij de Rotary, mijn voorzitterschap bij Hotel de Boerenkamer of mijn eerdere baan bij ‘KLM Helikopters’.

Hoe heet jouw bedrijf?

Mijn bedrijf heet LivelyLives en samen met twee andere bestuurders ben ik tevens voorzitter van de LivelyLives Foundation.

Wat doet jouw bedrijf?

LivelyLives is hét online ontmoetingsplein voor de vrouw van vandaag. Op dit plein kun je blogs en interviews lezen of plaatsen op vijf levensgebieden; liefde, familie, inkomen, gezondheid en ontspanning. Op deze gebieden vind je diensten voor vrouwen, producten onder eigen label en van derden, surprise acties, evenementen en lidmaatschap van een community. Natuurlijk kun je ook adverteren. De essentie is vrouwen zichzelf te laten zijn, hen belangrijke momenten of het keerpunt in hun leven te laten delen met andere vrouwen, zodat zij zelf en anderen geïnspireerd raken. En zij zo hun eigen ambities helpen realiseren.

Het mooie aan dit LivelyLives ontmoetingsplein is, dat alle activiteiten onderling verbonden zijn en er van alle inkomsten een deel naar de foundation gaat. Hiermee worden regionale doelen gesteund die zijn opgezet door vrouwen. Zo versterken en helpen we elkaar op weg naar de beste versie van de ander en van ons zelf.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Als ondernemer kun je eigen keuzes maken en dat is prettig. Je kunt samenwerken met wie je wilt. En de inkomsten die je genereert kun je zelf her besteden. Het is hard werken, maar het geeft voldoening. ‘Zolang je je hart openstelt voor anderen, voor inzichten, kennis, kunde en kwaliteiten van anderen, ligt de wereld open’ is mijn motto. Deze branche heb ik gekozen omdat ik geloof in de kracht van verbinden en versterken in de ontmoeting, online en offline.

Zeker met het oog op de toekomst, waarin een nieuwe economische dynamiek niet uit kan blijven. Alleen euro’s en banen zullen de economie niet blijven dragen in mijn optiek. Daarom is het aanbieden van diensten, aanbevelen van vervolgcontacten, geven aan goede doelen, verkopen van producten –onder eigen label en ook van derden-, het dragen van een community samen, organiseren van benefiet momenten, dé manier om de toekomst te dragen. M.n. voor vrouwelijke kwaliteiten als zorgzaamheid, sociaal zijn, delen, willen helpen en vrouwelijk leiderschap ontstaat nu steeds meer ruimte.

Wie zijn jouw klanten?

Onze klanten zijn vrouwen tussen de 30 en 55 die een stap vooruit willen zetten. Die hun eigen ambities zoeken en willen realiseren. Die bereid zijn dit te doen in verbinding en ontmoeting met anderen en dus ook met hen zelf. Dit kan op persoonlijk niveau zijn, maar ook op zakelijk gebied.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Mensen kiezen voor LivelyLives omdat zij de verbinding zoeken met en voor elkaar en met onze foundation. Daarbij werken wij vanuit het hart met de intentie dat iedere ontmoeting staat voor ‘delen’. En dat delen, geven is wat, leidt tot ontvangen van wat je zelf nodig hebt. Bij live events vragen we altijd of iedereen een eigen favoriet hapje of drankje meeneemt om te delen en dat is verrassend leuk. En natuurlijk komen mensen ook bij ons omdat het gewoon leuk en gezellig is bij LivelyLives!

Wat zijn je verdere ambities?

LivelyLives is een jong bedrijf en onze ultieme dromen bestaan o.a. uit een eigen fysieke LivelyLives ontmoetingsplein- een belevingswinkel eigenlijk- waar je werkelijk de ontmoeting aangaat met anderen en geniet van het moment daar. En, we ontwikkelen samen met een partner een academie, waar we brainstorm- en inspiratiesessies organiseren. En waar we podium geven aan al die vrouwen – en mannen – die hier hun prachtige dienstenaanbod; coaching, trainingen, cursussen en workshops op de vijf levensgebieden via ons kunnen aanbieden aan vrouwen. Natuurlijk altijd met een geste voor de foundation.