0 vragen aan Jill Li Dawn Dream Onsnoordholland

10 vragen aan Jill Li

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Jill Li en ik woon en werk in Aalsmeer. Ik ben getogen Amsterdammer, geboren Surinamer met family roots in China en Hong Kong. Ik heb ook nog een aantal jaren gewoond in Groningen en Gieten (Dr). Ik voel me hierdoor een wereldburger.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

In 1997 ontdekte ik mijn passie voor webdesign en websites maken. Daarin kon ik veel van mijn creativiteit in kwijt. Andere hobby’s zijn gedichten schrijven, fotografie en filmkostuums namaken die gedragen worden op o.a. de jaarlijkse Elfia evenementen. Ik heb ook een goedbezochte website met photo tutorials van mijn filmkostuums.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Ik heb een tijd lang naast mijn andere werkzaamheden heel veel handgemaakte en zelf ontworpen kroontjes van verzilverd draad verkocht. Deze werden gedragen tijdens o.a. bandoptredens, trouwerijen en fantasy evenementen.

Hoe heet je bedrijf?

Dawn Dreams Media 

Wat doet jouw bedrijf?

Ontwerpen en bouwen van websites en het ontwerpen van logo’s en drukwerk en ook de levering daarvan.

Hoe lang bestaat je bedrijf?

Ik ben in 2011 gestart met mijn eenmanszaak, maar ben al sinds 2001 als parttime freelancer aan het werk op dit gebied.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Na een verhuizing van Groningen naar Amsterdam stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik kon verder gaan als parttime freelance webdesigner en daarnaast een parttime baan zoeken. Of een sprong in het diepe maken en mijn droom waar maken. Mijn droom was om van mijn hobby mijn werk te maken. Aangezien ik op dat moment al 10 jaar als parttime freelancer bezig was met het maken van websites en het ontwerpen van huisstijl, had ik al duidelijk voor ogen wat ik het liefst wilde doen. Begin 2011 maakte ik de keuze om een eigen onderneming te starten en me er fulltime op te storten. De vrijheid om eigen baas te zijn en mijn creativiteit in te vullen zoals ik dat wil, en daarbij de uitdagingen en obstakels die ermee gepaard gaan, heeft me doen groeien in mijn ontwikkeling zowel zakelijk als persoonlijk. Ik zou nu nooit meer anders willen.

Wie zijn jouw klanten?

Mijn klanten en potentiële klanten zijn heel divers: particulieren, stichtingen, verenigingen, ZZP, MKB en grote bedrijven, zowel in Nederland als uit het buitenland.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Naast het feit dat ik zowel grafisch als technisch heel sterk ben in website design en realisatie, lever ik niet alleen een product af maar geef ook persoonlijke begeleiding en adviezen om de klant zo goed mogelijk op weg te helpen op het gebied van website exploitatie, online zichtbaar maken, social media, zoekmachineoptimalisatie, internetmarketing, online en offline presentatie. Dit wordt zeer gewaardeerd en vormt een belangrijke basis voor een goede samenwerking.

Wat zijn je verdere ambities?

Ik wil mijn bedrijf nog sterker neerzetten op internet en lokaal in de regio om nog meer mensen te bereiken om te laten zien wat ik kan bieden om hun onderneming online te versterken. Verder wil ik mijn aanbod van service nog meer uitbreiden in de toekomst.