10 vragen aan Lobke van drunen

10 vragen aan Lobke van Drunen

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Lobke van Drunen en ik woon met mijn gezin in Oosthuizen.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Ik hou van hele diverse dingen. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken, een duik in het IJsselmeer te nemen, films te kijken en naar het theater te gaan.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Ik heb de afgelopen jaren als begeleider bij Leerwerkbedrijf Ridderikhof in Hoorn gewerkt en daarvoor ben ik jaren werkzaam geweest bij diverse theaterproducties.

Hoe heet je bedrijf?

Massagepraktijk Lobke van Drunen

Wat doet jouw bedrijf?

Ik geef Klassieke Ontspanningsmassages, Stoelmassages bij bedrijven en Hydromassages. Hydromassage is een massage op een groot kussen gevuld met warm water. Het warme water is ontspannend voor je lichaam waardoor er een betere doorbloeding van je spieren plaatsvindt en de afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.

Door de optimale ondersteuning van de wervelkolom lig je in een comfortabele positie en maakt deze vorm van  massage uitermate geschikt voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen, mensen met reumatische klachten en mensen met rugklachten.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Ik ben afgelopen mei gestart met Massagepraktijk Lobke van Drunen in het voormalige politiebureau aan de van Randwijklaan 18 in Middenbeemster

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Ik kom uit een echt ondernemers gezin en het zelf creëren en ondernemen heb ik van huis uit meegekregen. Als je kunt doen wat je leuk vindt en daar ook nog eens je brood mee kan verdienen, is dat superfijn. Ik vind de zelfstandigheid van eigen ondernemer zijn erg fijn en wordt er oprecht blij van dat mensen heerlijk ontspannen weer de deur uit lopen.

Wie zijn jouw klanten?

Eigenlijk heel divers, van jong tot oud, man of vrouw. Iedereen die ontspanning zoekt en weer lekker in zijn of haar lijf wil zitten kan bij mij terecht.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Massage is iets persoonlijks, ik luister goed naar de wensen van mijn klanten. Daar pas ik de massage op aan zodat je echt het gevoel hebt de massage te krijgen die je voor ogen had.

Wat zijn je verdere ambities?

Oef, ik ben nog maar net van start gegaan. Het uitbreiden van mijn klantenkring is nu aan de orde. Uiteindelijk hoop ik natuurlijk een begrip te mogen worden in de omgeving.