10 vragen aan Mascha van Reenen

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Mascha van Reenen en woon samen met mijn 2 dochters in Broek in Waterland.

Wat zijn je hobbies/interesses?

Ik vind echt heel erg veel leuk, vooral reizen, uit eten, gezellig met vrienden samen zijn, weekendjes weg, sporten.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Ik denk van mijn bedrijf Het Beauty Team, het uitzendbureau voor hairstyling, visagie, en grime. Dat bedrijf heb ik ruim 11 jaar. Wel bekend bij fotografen, evenementen-, modellen- en productiebureau’s. En als (freelance) visagie en kapperstechnieken docent op het MBO college in Amsterdam Zuid.

Hoe heet je bedrijf?

Mijn nieuwe bedrijf heet BizImpress

Wat doet jouw bedrijf?

BizImpress gelooft dat mensen de belangrijkste ‘asset’ zijn voor bedrijven en merken. Mensen brengen namelijk een merk tot leven.

Daarom helpen wij bedrijven en werknemers om een blijvende positieve indruk te maken. BizImpress geeft uiting aan de interne branding van het bedrijf door het te vertalen naar een stralend en representatief voorkomen van alle medewerkers. Zij vormen een belangrijke schakel naar buiten toe. Dit is bepalend voor hoe een merk ontvangen wordt.

In onze training helpen wij mensen door middel van communicatie en een passend voorkomen, online én offline, uit te stralen waar het bedrijf voor staat en op een manier dat het onmiddellijk vertrouwen, professionaliteit en energie uitstraalt.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Net, de site is 1 december klaar. We zijn druk bezig met de laatste dingen

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Mijn idee was nooit om ondernemer te worden, maar het kwam om mijn pad.

Na mijn HAVO, kappersopleiding, een leidinggevende functie bij grote kappersketen Cosmo Hairstyling en mijn baan als technische adviseuse bij Wella Nederland, ben ik door de interesse in het bedrijfsleven terecht gekomen in de reclame, communicatie en productiemarkt. Op mijn werk werd ik steeds vaker gevraagd om de styling te verzorgen, de make-up te doen voor de reclame uitingen, commercials en evenementen. Toen dacht ik daar zit een markt!

En toen ben ik Het Beauty Team begonnen. In de begin jaren konden bedrijven en particulieren alleen profs uit het vak inhuren, tegenwoordig doe ik veel met mijn studenten van MBO opleiding make-upart (ik leid hen zelf op, dus weet precies wat ze doen en kunnen).

Wie zijn jouw klanten?

Wij werken al jaren voor diverse advocatenkantoren, accountantskantoren en hotels, waar wij onze training gegeven hebben. Toen nog niet onder de naam BizImpress, maar vanaf nu gaan wij deze markt en alle andere bedrijven in het MKB “bestormen”.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Vooral omdat wij eerlijk advies geven, een goede vertaling kunnen maken van mensen naar het merk. Wij luisteren en met onze jaren lange ervaring in de “uiterlijke” branche en in het bedrijfsleven weten wij precies wat er speelt. Mijn partner Daniëlle komt eveneens uit eenzelfde branche: naast lange ervaring in het bedrijfsleven werkt ze als stylist en adviseur bij onder andere RTV Noord en diverse modellen-, reclamebureaus en bedrijven.

Wij zijn gewoon een top team;)

Wat zijn je verdere ambities?

BizImpress groot maken en vooral de mensen die wij mogen trainen blij maken, zelfvertrouwen geven en hen met een goed gevoel en vol energie dit laten uitstralen naar buiten. Individuals kunnen ook bij ons terecht. Iedereen zou toch stralend de wereld in moeten kijken…

(Onsnh, bedankt voor de uitnodiging!)

 

Ben je een Noord-Hollandse ondernemer en wil je ook de “10 vragen aan”  beantwoorden en jouw bedrijf in the picture? Neem dan contact met onze redactie op