10-vragen-Onsnh-Monique-Juffermans

10 Vragen aan Monique Juffermans

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Monique Juffermans en heb Communicatiewetenschap en Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben directeur van conceptbureau Dutchlabel in Amsterdam en woon alweer 30 jaar in Amsterdam

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Conceptdenken, hiken op de mooiste plekken/bergen van de wereld.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Event tegen food waste met 10 bijzondere conceptdenkers, waarbij 100 oplossingen werden bedacht tegen voedselverspilling en bedrijven hun winst konden vergroten.

Hoe heet jouw bedrijf?

Dutchlabel, gespecialiseerd in conceptdenken

Wat doet jouw bedrijf?

Wij laten bedrijven groeien door hun DNA te koppelen aan een megatrend en een grensverleggend concept van ze te maken dat gelijk een wereldprobleem oplost. Denk aan een bal voor kinderen in ontwikkelingslanden die oplaadt tijdens het voetballen en ’s avonds ligt geeft bij het maken van huiswerk.

Hoe lang bestaat je bedrijf?

20 jaar

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Omdat mijn missie is de wereld verbeteren met een nieuwe manier van denken oftewel disruptief denken. Veel bedrijven willen groeien maar weten niet hoe. Ik heb een methode ontwikkeld waardoor je uitgaat van je eigen kracht en weer waarde gaat toevoegen aan de samenleving, waardoor je onmisbaar wordt.

Wie zijn jouw klanten?

Bedrijven die willen groeien en innoveren.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Omdat ik ze weer onderscheidend maak en future proof.

Wat zijn je verdere ambities?

De wereld te vertellen wat je kunt bereiken met out of the box denken door je DNA te koppelen aan een wereldprobleem en bedrijven te laten zien hoe dat moet. Als iedereen meedoet zijn namelijk alle wereldproblemen zo de wereld uit.

 

Lees ook: http://onsnh.nl/boek-ei-columbus-maakt-innovatief-denken-bereikbaar-elk-bedrijf/