10 vragen Onsnh Petra Meinders

10 vragen aan Petra Meinders

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Petra Meinders en ik ben woonachtig in Hoorn. Bijna 25 jaar getrouwd met Marco en een zoon van 24 en dochter van 21 jaar.

Wat zijn je hobbies/interesses?

Wandelen, lekker uit eten, bioscoop, vakantie, kortom lekker genieten van het leven!

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Ik heb gewerkt bij Evean, De Omring, Particura, Prinsenstichting.

Hoe heet je bedrijf?

Thuiszorg La Vie!

Wat doet jouw bedrijf?

Thuiszorg La Vie! levert verpleging en verzorging bij de mensen thuis.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Thuiszorg La Vie! is ontstaan in maart 2008

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

In 2008 hebben een oud collega en ik besloten dat de zorg op een andere manier geleverd kan worden. Cliënten behandelen met respect en het leveren van kwaliteit van zorg was en blijft ons grootste streven. Wij zijn echte zorg mensen, met een HART voor de zorg. In oktober 2015 is mijn medevennoot met pensioen gegaan. Ik zet nu het bedrijf verder voort met een geweldig team aan medewerkers waar ik heel trots op ben

Wie zijn jouw klanten?

Wij leveren zorg in het gebied Zaanstreek/Waterland. De meeste cliënten zijn al op leeftijd. Tegenwoordig dienen ouderen zolang mogelijk thuis blijven wonen en met onze zorg lukt dat in de meeste gevallen ook. We maken samen met de cliënt een zorgplan, zodat er duidelijkheid is over de kwaliteit van zorg.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Cliënten kiezen voor ons omdat wij kleinschalig zijn, een team van 9 medewerkers. Cliënten zien vaak dezelfde medewerker, wat een prettige samenwerking tot stand brengt. Bij Thuiszorg La Vie! is alles bespreekbaar en willen zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de cliënt!

Wat zijn je verdere ambities?

Mijn ambities zijn om Thuiszorg La Vie! rustig door te laten groeien zonder concessies te doen aan de kwaliteit van zorg.