10-vragen-aan-Simone-Visser

10 vragen aan Simone Visser

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Simone Visser uit Krommenie

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Kletsen! Heel veel kletsen met vriendinnen en familie. En dan het liefst met een wijntje!

Hoe heet je bedrijf?

Sipack Surprising People

Wat doet jouw bedrijf?

Sipack is een fantastisch inpakbedrijf voor de allerleukste webshops. In mijn warehouse ligt de opslag van zo’n 20 webshops waarvoor wij, zowel B2C als B2B bestellingen verpakken en verzenden. Dit doen wij allemaal op maat. Hierbij kun je denken aan: handgeschreven kaartjes, inpakken als een cadeautje, persoonlijke berichtjes en zelfs een spraytje parfum in het doosje!  Met een team van 8 meiden, zijn wij betrokken bij al onze mooie accounts en wij zien ze ook regelmatig in het magazijn. Ook ben ik een soort postkantoor (pakketdienstheemskerk.nl) geworden voor de hele omgeving. Want hey! Hoe meer ik verstuur, hoe hoger de winst voor alle klanten. Surprise!!

Hoe lang bestaat je bedrijf?

Sipack bestaat in december 5 jaar. Na 3 jaar nam ik het risico om personeel aan te nemen en binnen 6 maanden had ik 5 meiden in dienst en mijn ruimte verdubbeld. Inmiddels bestaat het SiTeam uit 8 meiden en zijn we afgelopen zomer verhuisd naar 500+ m2

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Bij mijn prachtige carrière in loondienst merkte ik dat mijn deur nooit dicht was. Ik ben altijd al heel betrokken geweest met het bedrijf waar ik voor werkte en had een echte ondernemersmentaliteit. Mijn vader is ook een ondernemer en als ik niet lekker was, iets eerder weg wilde, of iets af dreigde te raffelen (geen zin!), dan was de standaard reactie: “Dat kan later bij je baas ook niet!” Iedereen weet dat je bij grotere bedrijven hier vaak wel mee wegkomt en daar voelde ik me niet in thuis. Dat, plus een beetje geluk qua ruimte, tijd en de eerste klant “bracht” mij Sipack

Wie zijn jouw klanten?

Mijn klanten zijn sowieso 40+ bedrijven op De Trompet in Heemskerk die gretig gebruik maken van Pakketdienst Heemskerk. Wat betreft Sipack versturen wij alles white label en de ontvangers weten niet dat wij het verpakken en verzenden. Wat ik wel kan zeggen is dat je ze voornamelijk ziet in de VT wonen bladen en in winkels zoals Sissy Boy, Hudson’s Bay, Rijksmuseum, Amazon, Bol.com en ga zo maar door. Uiteraard vertel ik daar graag meer over aan nieuwe klanten op mijn prachtige locatie

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Sipack wordt voornamelijk gekozen wanneer de shop graag de klanten WOW’d. Ook maken wij voor veel klanten de grijpvoorraad. Zo zijn we een uitkomst voor producten die nog verpakt moeten worden tot een eindproduct. De leverancier verstuurt de producten rechtstreeks naar ons en wij hebben nauw contact met de grafisch vormgever van onze klanten. Denk aan wikkels, doosjes, displays, etc. Win win, want ik werk hierin samen met Visser Graphics en dat is mijn vader dus ik kan supersnel schakelen voor de juiste voorraden!

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Moeder, vrouw van, zus van, dochter van, vriendin, maar voornamelijk wel als eigenaar van Sipack

Heb je nog ambities?

Een heleboel! Ik heb hoge doelen en schrijf ook mijn doelen uit. Iedere week huur ik een externe in die allerlei kritische vragen aan mij stelt, waardoor ik mijzelf als persoon, ondernemer en leidinggevende steeds verder ontwikkel. Zo houd ik ook goed mijn doelen in de gaten en kan op tijd bijsturen als ik het niet dreig te halen. Voor nu is mijn grootste ambitie landelijke dekking dat is vet eng om uit te spreken! Dank jullie wel daarvoor.