10 vragen Sylvia Kusuma Onsnoordholland

10 vragen aan Sylvia Kusuma

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Sylvia Kusuma uit Haarlemmermeer maar oorspronkelijk kom ik uit Indonesië.

Wat zijn je hobbies/interesses?

Wandelen, reizen om (on)bekende cultuur te verkennen, korte verhalen lezen en films & video kijken doe ik graag.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Mijn interesse in persoonlijk- en zakelijke ontwikkeling is vroeg in mijn volwassen leeftijd gestart. Ik volgde en volg nog steeds allerlei workshops/seminars en cursussen, zowel off- en online. Het zou kunnen dat men daarvan kennen.

Hoe heet je bedrijf?

Elevate You.eu

Wat doet jouw bedrijf?

Ik geef coaching en workshop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Sinds januari 2015

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Na zelf verschillende tig cursussen, workshops en seminars te hebben gevolgd heb ik een methode leren kennen die snel en makkelijk werkt, laagdrempelig is en geschikt is om verandering aan te brengen op allerlei gebieden. Mijn leven is zo verbeterd en ik ben meer bewuster geworden waardoor ik vind dat iedereen zoiets ‘moet’ weten. Ik kies ervoor om via mijn onderneming meer bewustzijn te verspreiden, het boodschap door te geven dat persoonlijke ontwikkeling geen vies woord is, gemakkelijker en leuker is dan men denkt.

Wie zijn jouw klanten?

Meestal komt iemand naar me toe wanneer degene genoeg van heeft van pijn, ongemakken of stress. Iedere persoon dus, man of vrouw, jong en minder jongeren die bereid zijn om in zichzelf te investeren worden door mij met open armen ontvangen. Sommigen hebben al verschillende methoden gebruikt, ze weten dat daardoor iets veranderd is in hun leven maar ze zijn er nog niet echt volledig uit die situatie en ze verlangen naar om meer uit het leven te halen.

Ook ontvang ik wereldverbeteraars die weten dat een mooie wereld begint bij zichzelf.

Allen zijn ze moedige mensen, ze kiezen voor een reis dat onbekend is en niet altijd gemakkelijk is.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Ik ben er voor degenen die aan zichzelf willen werken zonder veroordeeld te worden over zijn/haar haar lichaam en/of keuzes die gemaakt zijn in het verleden. Elke deelnemer krijgt tools mee zodat men meteen aan de slag gaat met het onderwerp waar men meer verandering in willen en we zijn pragmatisch bezig. Zo vaak zegt men wat de waarheid is, ik overhandig een techniek zodat de deelnemer achter kan komen wat echte waarheid is voor hem of haar.

Wat zijn je verdere ambities?

Meer mensen inspireren dat ze kunnen bloeien, niet omdat er iets mis is met hun maar vanuit het bijdrage zijn voor een gelukkigere en mooiere wereld.

Meer bewustzijn creëren aan de deelnemers via workshops geven en/of coaching(trajecten). De eerstvolgende eendaagse workshop die ik geef is op 18 februari 2017.