Onsnh 10 vragen aan Thessa Latupeirissa

10 vragen aan Thessa Latupeirissa

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Thessa Latupeirissa, almost 40, een geboren tukker met Molukse roots. Zestien jaar geleden ben ik voor de liefde naar Alkmaar gekomen. Partner van Rick Dudink en de trotse moeder van Gwen en Dyon.

Wat zijn je hobbies/interesses?

In mijn vrije tijd maak ik graag mooie herinneringen met familie en vrienden. Vaak in combinatie met lekker eten, muziek en fun! Ik een grote interesse voor technische gadgets, probeer ik 2x per week te sporten en juichen wij voor voetbalclub Oranje en voetbalclub AZ Alkmaar.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Van ons familiebedrijf Dudink Brandbeveiliging. Ben ik initiatiefnemer van het evenement Trouwbeurs Alkmaar. Werk ik als eventmanager bij WAAH! (Wearable Art Award Holland) Sta ik regelmatig op het schoolplein bij OBS de Liereland of misschien ken je mij van het vrijwilligerswerk voor Stichting Domiliana of als weddingplanner?

Hoe heet je bedrijf?

Organisatiebureau Njoy & Party; een bedrijfsnaam die een gevoel uitstraalt.

Wat doet jouw bedrijf?

Njoy & Party is een full-service hospitality bureau voor zakelijke en particuliere klanten. Eventmanagement van A tot Z en alles wat er tussen zit. Wij hebben één doel zorgen dat onze klanten maximaal kunnen genieten door een strakke planning, goede organisatie, mooie styling en creatieve ideeën!

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

In juli bestaat Organisatiebureau Njoy & Party 8 jaar, reden voor een party!

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Met feesten organiseren kon iedereen altijd op mijn rekenen. Plannen, knutselen, stylen, van nature stond ik vooraan om te helpen als vrijwilliger. Toen het professionele vormen aan begon te nemen was het tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken. Follow your dreams and magic happens!

Wie zijn jouw klanten?

Eigenlijk mag iedereen ons bellen, want Njoy is allround inzetbaar. Wij werken voor particulieren, zakelijke klanten. Kleine ondernemers, maar ook grote landelijke klanten weten Organisatiebureau Njoy & Party te vinden. Wij faciliteren exclusief en leveren maatwerk.

Waarom kiezen mensen voor jouw bedrijf?

Klanten kiezen voor Njoy & Party als er vanaf onze eerste ontmoeting een zakelijke chemie ontstaat. Njoy staan voor professionaliteit, kwaliteit, eigentijds en fun! Teamwork makes the dreamwork en een goede samenwerking lift een evenement, feest of project altijd naar en hoger niveau. Je versterkt elkaar. Daarnaast ben ik discreet, denk ik 100% in oplossingen en creëer ik graag een ongedwongen sfeer. Noem het maar Eventmanagement met een extra Personal Touch. Klanten die dat belangrijk vinden weten dat we dan een goede match zijn.

Wat zijn je verdere ambities?

Nieuwe dingen blijven bedenken, creëren en realiseren! Vooral met mooie partners en leveranciers. Als meerdere mensen kunnen genieten, is dat voor mij geluk.

 

Foto: ASA Foto & Video Team