Bedrijfsfilm of fotoshoot; 7 punten waar jij niet aan denkt maar wij wel

De afgelopen weken hebben wij een aantal bedrijfsfilms gemaakt en een paar bedrijfsfotoreportages gedaan. Het is belangrijk wanneer je bezig bent met een nieuwe website of huisstijl dat je ook goede foto’s of filmmateriaal hebt om je bedrijf te promoten. Niets nieuws, dat weet iedereen natuurlijk, maar wat niet iedereen weet:

7 punten waar jij niet aan denkt, maar wij wel:

  1. ‘We huren geen visagiste in, de dames doen altijd zelf hun make-up’ (en als dat nou net niet de stijl is wat bij jouw bedrijf past?)
  2. ‘Er gaan alleen maar mannen op de foto dus dan is er geen visagiste nodig’ (en als deze mannen nou kaal zijn, en ontzettend glimmen op beeld? En erger nog, dat puistje dat precies op de draaidag te voorschijn komt)
  3. ‘We hebben bedrijfskleding, dus een styliste is niet nodig’ (en de strijkbout van je medewerker thuis is net stuk en de ander zegt: maar dit heb ik echt gestreken hoor, terwijl de kreukels nog in de mouwen zitten)
  4. Het oog van de fotograaf ziet niet alles, toch fijn dat de styliste die kraag goed in de gaten houdt tijdens de reportage (hij valt namelijk steeds open en dat lijdt af van het totaal plaatje)
  5. Heerlijk geluncht en weer verder met de shoot (dan is de make-up van vanmorgen er toch echt af. (“oeps en mijn make-up ligt nog thuis naast de spiegel!” ) een bijwerk sessie is niet overbodig
  6. Prima kantoor om te fotograferen of te filmen alleen lijkt het zo klein en propperig (goed dat de styliste, door styling van de set, de ruimte groter kan laten lijken en het nog meer tot zijn recht laat komen)
  7. En tenslotte is werken met ons gewoon ook gezellig

 

Door Mascha van Reenen – BizImpress – www.bizimpress.com – 0622424251

Maak een vrijblijvende afspraak met ons om te kijken wat wij voor jouw bedrijfsfotografie en film kunnen doen.