Inloophuis Pisa Bestuur rechts Arienne van der Kolk en links Marion Smoorenburg

Bestuur Inloophuis Pisa weer op volle sterkte!

Na een kortstondige wervingscampagne is Inloophuis Pisa uit Hoorn er in geslaagd om een tweetal uiterst bekwame vrouwen aan haar bestuur toe te voegen. Deze wervingscampagne was nodig aangezien er een tweetal bestuursleden hun functie neerleggen. Algemeen bestuurslid, Cor van Vliet, kan zijn bestuursfunctie niet langer combineren met andere bezigheden en penningmeester Jeanette van Baar verhuist binnenkort naar Haarlem. “Ondanks het feit dat wij deze twee fijne en bekwame collega’s gaan missen, zijn wij verheugd dat het ons vrij snel is gelukt om waardige opvolgers voor hen te vinden” aldus Karin Zeeman, voorzitter van het inloophuis.

Marion Smorenburg volgt per direct Cor van Vliet op. Marion gaat zich zowel bezighouden met algemene bestuurlijke zaken als met fondsen- en sponsorwerving. Marion is communicatiemanager bij Incotec in Enkhuizen en heeft enorm veel zin in haar bestuursfunctie. De samenwerkingsrelatie tussen Incotec en Inloophuis Pisa bestaat al enige tijd. Onlangs vroeg Marion wat zij eventueel op persoonlijke titel voor Inloophuis kon doen. Enfin, toen was de link richting de vacante bestuursfunctie snel gemaakt.

Met Arjenne Kolk heeft Inloophuis Pisa een uitstekende opvolger gevonden voor penningmeester Jeanette van Baar. Arjenne is accountmanager Private Banking bij de Rabobank. De Rabobank is reeds jarenlang ‘Vriend van Pisa’. Bij een specialistische functie als die van penningmeester is een zorgvuldige overdracht enorm belangrijk en het bestuur van Pisa prijst zich dan ook gelukkig dat Jeanette tot het einde van dit jaar beschikbaar blijft om Arjenne in te werken.

Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen uit West-Friesland die met kanker zijn geconfronteerd. Naast de algemene inloop biedt het inloophuis een grote verscheidenheid aan creatieve en ontspannende activiteiten die zich kenmerken door de plezierige sfeer die uitnodigt tot ongedwongen lotgenotencontact. Bezoekers zijn vaak blij verrast door de gastvrijheid en gezelligheid, waarbij “heel veel mag en mogelijk is, maar niets moet!”.

Alle informatie over Inloophuis Pisa en haar activiteiten is te lezen op www.inloophuispisa.nl. Wilt u hen direct steunen, dan kan dat via http://www.inloophuispisa.nl/steun-pisa/steun-inloophuis-pisa.