Ondernemers op ING

Boeken waar ik dankbaar voor ben

Er zijn van die boeken die zo’n impact hebben dat ze je leven kunnen veranderen. Zo ben ik ooit gestopt met roken door een boek maar daar bleef het niet bij. Later las ik veel boeken die ervoor gezorgd hebben dat ik mij vrij en gelukkig kon voelen ongeacht de omstandigheden. Wie wil dat niet?

Toch geloof ik dat je zelf ook klaar moet zijn voor een verandering in je leven. Door een boek van Byron Katie heb ik mijn eigen kracht ontdekt en  heb ik vier jaren geleden een carrièreswitch gemaakt. Dit boek had ik jaren daarvoor eens in mijn gehad maar deed mij toen niet heel veel, ik legde het weg en jaren later pakte ik het toch weer op. Met het verschil dat ik het dit keer in één keer uitlas en nog meer boeken van haar kocht. Dat was dus het juiste moment voor het juiste boek.

Op de website van de ING bank zie je welke boeken mij geïnspireerd hebben,  Ik ben benieuwd naar welk boek jou geïnspireerd heeft?

Ben jij er klaar voor om jezelf een boek cadeau te doen? Dat kan onder andere met een boekenbon van de ING bank, kijk hier voor meer informatie.

Stijlvolle groet,

Selma Duinkerken TUBINO

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *