Dit boek zouden meer mensen moeten lezen

Bergbeklimmer Evert Heintz viel 15 meter diep in een gletsjerspleet en had een bijna doodervaring. Gelukkig wist hij er weer uit te komen maar zijn leven veranderde drastisch. Hij schreef er een inspirerend boek over ‘een leven lang FLOW

Na het lezen van dit boek dacht ik, dit moeten meer mensen lezen! Ik heb Evert mogen interviewen en dat was erg inspirerend om te doen. Hij deelt zijn lessen, wijsheden en zijn top 5 tips met ons. Klik hieronder om het interview te bekijken.

Een leven lang flow

In zijn boek schrijft hij wat een ongekende krachten wij allemaal bezitten en hoe hij deze gebruikt in zijn dagelijkse leven. De titel van zijn boek sprak mij aan omdat het mij heerlijk lijkt om een leven lang in FLOW te zijn. Ik ben best in balans maar er zijn periodes dat ik wat meer of langer in FLOW wil zijn.

Na het lezen van dit boek dacht ik, dit moeten meer mensen lezen! Ik heb Evert mogen interviewen en dat was erg inspirerend om te doen. Hij deelt zijn lessen, wijsheden en zijn top 5 tips met ons. Klik hier om het interview te bekijken.

 

Ik ben benieuwd naar jullie leven veranderende ervaringen? Of heb je toevallig dit boek ook gelezen laat dan een reactie achter.

Flow-volle groet,

Selma Duinkerken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *