Tubno-Dress-Red-Day

Dress Red Day bij Tubino: Hartelijke Actie

Wat is Dress Red Day eigenlijk? Op 29 september is het Dress Red Day. De Hartstichting roept die dag iedereen op iets roods te dragen om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Mannen/vrouwen

Volgens de Hartstichting zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Er overlijden te veel vrouwen omdat de signalen  niet goed herkend worden. De reden is dat de signalen bij vrouwen over het hoofd gezien of niet op tijd herkend worden. De meeste diagnose- en behandelmethoden zijn in het verleden getest op mannen. De symptomen blijken nu bij vrouwen anders te zijn als die van mannen.

HartenVrouw

Wij vrouwen zijn veel bezig met onze persoonlijke en zakelijke ontwikkeling maar het is ook nodig om aandacht te geven aan lichamelijke ontwikkeling. In de Dress Red Day campagne van 2016 staat de HartenVrouw centraal. Een HartenVrouw accepteert niet dat hart- en vaatziekten nog steeds doodsoorzaak nummer 1 zijn bij vrouwen.

Dress-Red-Day-Tubino

Wat draag jij?

Draag rood op Dress Red Day en vraag hiermee aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Alles mag en kan, als het maar rood is.

Hartelijke actie

Als je vandaag een rode Tubino jurk of rode kokerrok bestelt, doneren wij 10% aan de Hartstichting en 10% aan jou. Profiteer van deze hartelijke actie en bestel met 20% korting, code hartenvrouw, geldig tm 30 sep.2016.

Heb je vragen, bel of mail gerust naar info@tubino.nl

Selma Duinkerken