Geris Bouwtechniek

Energiezuiniger leven waar moet ik beginnen?

Geris Bouwtechniek is hét bouwkundige adviesburo waarbij energiebesparing en -opwekking een centraal thema vormen. Wij zetten ons in voor bewustwording én het voorkomen van energieverspilling in de vastgoedsector. Onze kracht is een duidelijke analyse waarbij onconventionele concepten niet worden overgeslagen. Omdat bij het realiseren van energiebesparing kleine aanpassingen op bouwkundig of installatietechnisch gebied weinig tot geen rendementen bezorgen adviseren wij verschillende totaalpakketten die ervoor zorgen dat het loont. Met onze praktische concepten ben je weer een stap dichter bij een energiezuiniger leven.

Onze bedrijfsvoering rust op 3 pijlers:

Ontwerp

Of het een dakkapel, aanbouw, verbouw of een vrijstaande woning is, wij maken voor jou het mooiste ontwerp en zorgen ervoor dat je er geld mee kunt verdienen.

Concepten om energie te besparen en/of om energie op te wekken. Wij adviseren altijd drie verschillende concepten (basis, uitgebreid, compleet) waarbij in verschillende stappen duidelijk word aangegeven welke besparing kan worden gerealiseerd. De beste concepten zijn altijd een combinatie tussen bouwkundige en installatietechnische voorzieningen want dat heeft het grootste effect.

Advies

Geris Bouwtechniek is een adviesburo dat midden in de praktijk staat waardoor de oplossingen en adviezen realistisch en uitvoerbaar zijn. Een omgevingsvergunning aanvragen, tekeningen realiseren, communiceren met verschillende bedrijven en instanties is onze 2de natuur waardoor je tijd over houd voor andere zaken.

Wil je energie besparen maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? Dan zit je goed bij ons. Wij stellen een energiebesparingsadvies met je op en leggen daarin uit wat je het beste kunt doen. Er zijn geen universele oplossingen. Daarom richten wij ons op jou persoonlijke situatie, zowel bedrijfsmatig als ook particulieren worden door ons ondersteund. Heb je wél ideeën over energiebesparende oplossingen maar weet je niet wat te kiezen dan helpen wij om de juiste keuze te maken.

Onze analyses en rapportages bevatten zeer weinig jargon (vaktaal) waardoor het voor iedereen begrijpelijk en duidelijk is. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch?

Begeleiding

Voor de realisatie van je bouwplannen verzorgen wij het vergunningstraject, toezicht en coördinatie tijdens de uitvoering zodat je er geen omkijken naar hebt.

Uit het gekozen energieconcept volgt een stappenplan om het concept tot uitvoering te brengen. Deze transformatie is een intensief traject waarbij veel tijd nodig is om tot het eindresultaat te komen. Geris Bouwtechniek is gespecialiseerd in dergelijke trajecten en zorgt voor de benodigde aansturing en afhandeling.

Geris Bouwtechniek heeft als doel om een gezonde, schone én energiezuinige wereld te creëren zodat de natuur zoveel mogelijk word gespaard waardoor de komende generaties zorgeloos kunnen leven.

Resumé

Geris Bouwtechniek kies je vanwege:

  • Praktisch inzicht, benadering en oplossing van vraagstukken
  • Werkelijk realiseerbare oplossingen
  • Volledig onafhankelijk en neutraal

Geris Bouwtechniek benader je voor:

  • Vergunningstrajecten
  • Energiebesparingsadviezen
  • Energieconcepten
  • Energielabels
  • Tekenwerkzaamheden
  • Bouwtoezicht

 

Wil je energie besparen maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen?. Dan zit je goed bij ons. Wij stellen een energiebesparingsadvies met je op en leggen daarin uit wat je het beste kunt doen. Er zijn geen universele oplossingen en daarom richten wij ons op jou persoonlijke situatie. Zowel bedrijfsmatig als ook particulieren worden door ons ondersteund. Heb je wél ideeën over energiebesparende oplossingen maar weet je niet wat te kiezen dan helpen wij om de juiste keuze te maken.

Contact: 06-51743390 of boris@gerisbouwtechniek.nl