iboya Triz

Waar ik goed in ben is iemand snel in shape krijgen!

Voor tijdelijke oplossingen voor je vakantie kilo’s hoef je bij mij niet te zijn, als je definitief een gezonde leefstijl wil leven, dan ben je van harte welkom.

Mijn naam is Iboya Triz en ben voormalig ballerina, na een herseninfarct besloot ik het roer om te gooien en werd Personal Trainer met een eigen methode die nergens op de wereld bestaat. Waar ik goed in ben is iemand heel snel in shape krijgen!

Het maakt mij blij om mensen een gezonde levensstijl aan te bieden, hierover hebben meerdere magazines een artikel over geschreven, zoals recentelijk Margriet.

Een echte integrale personal trainer

Niet alleen help ik high fashion modellen, artiesten en mensen als jij en aan een gezond mooi lichaam maar ook het hoge management en medewerkers bij grote bedrijven om te zorgen voor een gezonde, productieve werkvloer. Ik werk op alle vlakken; voeding, training, mental coaching met lifestyle optimalisatie op hoog niveau,

Wil je meer weten over mij kijk hier verder.

Dutch Fitness Award

Ik ben genomineerd voor beste Personal Trainer van Amsterdam! Wil jij een gratis workshop van mij bijwonen, zorg dan dat je op mij stemt!

Door op deze link te klikken kun je op mij stemmen.

 

Bedankt voor je stem en neem gerust contact op voor vrijblijvend informatie, ik help je graag.

Iboya Triz