Afvallen 2016 zonder diëten & sporten

Het kan echt! Afvallen zonder diëten en sporten

Ik viel bijna achterover van verbazing toen ik ontdekte hoeveel mensen afgevallen waren zonder te diëten of te sporten maar door een training te volgen in mindset en leefstijl. Het klonk te mooi om waar te zijn daarom heb ik me verdiept in deze training en deel mijn ervaringen op Onsnh met jullie. Op dit moment zijn veel mensen bezig zijn met goede voornemens zoals afvallen of meer sporten maar uit de statistieken blijkt dat slechts 33% het vol houdt.

Mijn passie

Zelf heb ik geen last van overgewicht maar grijp uit gewoonte nog te snel naar een stuk kaas of een koekje. Mijn interesse in deze training is ontstaan doordat ik in de showroom van Tubino regelmatig mensen spreek die moeite hebben met overgewicht, of dat ze steeds weer terugvallen. Mijn passie is om mensen, met name vrouwen in te laten zien hoe mooi ze zijn en dit ook durven te laten zien. Ik heb sterk de behoefte om deze vrouwen te helpen aan een blijvende oplossing omdat ik zie dat gewicht soms in de weg zit als mensen zich willen laten zien.

Mindset

Persoonlijk geloof ik in de kracht van de geest over het lichaam. Het was geweldig om te ontdekken dat je d.m.v.  je mindset te veranderen je blijvend kon afvallen. Voordat ik anderen over deze training ging informeren heb ik me eerst goed verdiept in de training en o.a. mensen geïnterviewd die het gevolgd hebben.  Daar werd ik zo enthousiast van dat ik besloot om over deze training te schrijven.

Voorbeelden

Een goede bekende voor mij is Janneke, zij is niet alleen klant van Tubino maar ook een van de deelneemsters die ik heb zien afvallen. Ook ben ik naar een van de laatste bijeenkomsten geweest om de mensen te zien en te spreken over hun ervaringen en ik was verbluft door de resultaten! Klik hier voor voorbeelden.

janneke-outfit

Zoals een van de deelneemsters zegt: “Outfit is voor mij geen dieet en gaat niet direct over kilo’s en sporten. Outfit is voor mij de oplossing om mijn lijf naar mijn tevredenheid te gaan “vormen” binnen mijn normale eigen levensstijl, dus zonder tijdelijke aanpassingen in voedsel en mijn levensstijl.”

Way of life

Als je voorgoed een einde wil maken aan diëten en met je gewicht bezig zijn, of je bent er zo lang mee bezig geweest dat je het opgegeven hebt, dan heb je nog niet eerder van Outfit gehoord. Outfit is geen dieet maar een manier om anders met jouw (eet)patronen om te gaan. Dit zorgt voor een nieuwe levensstijl waardoor je op een simpele manier afvalt.

GRATIS informatie avonden

Speciaal voor geïnteresseerden worden er vrijblijvende informatieavonden georganiseerd, waarbij je onder andere de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan het team of aan oud deelnemers en meer te leren over het programma. De volgende informatieavond over Outfit op 25 januari te Amsterdam.

Op de website vind je meer informatie, klik hier.

Nieuwsgierig?
Aanmelden kan door te mailen naar outfit@excitinglife.nl of info@tubino.nl

Selma Duinkerken