empowered women

Koffietafelboek Empowered Women

Koffietafelboek

Sinds vorige week ben ik in het bezit (Facebook acties zijn zo gek nog niet!) van het bijzonder mooie koffietafel boek Empowered Women van Eveline Carolina ( Linne ) van Straten.

 

De spagaat van iedere vrouw in haar diverse rollen in deze tijd en de relatie met het begin van ons bestaan. Het onuitgesproken verleden en de onuitgesproken ‘waarheid’.

 

Vrouwen die openhartig vertellen over de thema’s die een rol spelen in hun leven, de dilemma’s die zij ontmoeten op hun weg en de keuzes die zij maken. Zij vertellen hoe zij tot die keuzes zijn gekomen en welke barières zij hebben moeten overwinnen om hun doelen te bereiken. De prachtige kunstfoto’s versterken hun verhaal.

boek

Eve & Lilith

In het boek is Linne zelf ook aan het woord over haar leven, keuze’s, kinderen en Eve & Lilith  dilemma. Linne voelt een nauwe verbinding  met het Eve & Lilith dilemma en vroeg zich af of ze haar ervaringen kan gebruiken bij het begeleiden van vrouwen door dit proces. Een proces dat uiteindelijk moet leiden tot acceptatie van je eigen keuze. Dat doet ze met haar bedrijf Eve & Lilith met behulp van publicaties, workshops, coaching en trainingen.

Inspiratie

Al lezend ove hoe deze sterke vrouwen tot hun keuzes zijn gekomen  kan dit boek een grote inspiratiebron zijn. Behoefte aan inspiratie? Het is bij iedere boekhandel te koop.

Door: Annemiek

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *