Tabloid SMKVLNH overhandigd aan wethouder Drs Victor Kloos

Lancering van de tabloid Smaakvol Noord-Holland

Naast de succesvolle website Smaakvol Noord-Holland, is er nu ook een papieren uitgave over lekker en verantwoord eten, drinken en koken in Noord-Holland. Het blad SMKVLNH richt zich op mensen met interesse in unieke en net iets andere horecagelegenheden. Die zaken zij minder vermaard, maar minstens zo goed als de overbekende eet- en drinkgelegenheden.

SMKVLNH geeft een originele inkijk in de keuken van uiteenlopende lokale horeca-  en foodondernemingen. Die hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt: passie voor hun product en liefde voor het ambacht. Dat proef je, blijkt uit de berichten in Smaakvol Noord-Holland.

Relevante informatie

In de krant onderga je de betrokkenheid van de eigenaar en ontdek je het geheim van de kok. Er staan drie fietsroutes in die je langs de genoemde locaties voeren. En in een oogopslag ontdek je diverse lokale producten en hun leveranciers. Uiteraard staat er ook een beproefd recept in van een vermaarde regionale chef-kok. De krant sluit af met een agenda over bekende en minder bekende culinaire evenementen in de provincie. Het blad is gratis verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden, waaronder Bakery Café Bloem, High 5 Wine Bistro in Alkmaar, Landgoed Huize Glory en Hemingways Beach Restaurant in Bergen aan Zee, Stroming eten & drinken in Heerhugowaard en Bolle Hendrik in Tuitjenhorn.

Man met smaak

Smaakvol Noord-Holland is een initiatief van Gideon Teubl. Hij bezocht afgelopen jaren allerlei horecagelegenheden waar bewust gebruik wordt gemaakt van ambachtelijke biologische streekproducten. Daar raakte hij gefascineerd door de verhalen van de ondernemers. Via zijn site brengt hij producenten en consumenten met elkaar in contact, met deze krant laat hij het grote publiek kennismaken met de mensen achter de producten en gerechten. Daarbij staat een goede smaak centraal.

Foto Onderschrift: Tabloid SMKVLNH overhandigd aan wethouder Drs Victor Kloos – Foto: franka Barendrecht