Mag ik mij voorstellen? Ik ben Hero the HeatMatcher

Mag ik mij aan u voorstellen? Ik ben Hero, the Heatmatcher. Ik ben de slimme regeling in het hart van de duurzame energie-installaties van ZON Energie. Ontwikkeld in de samenwerking tussen ZON Energie,TNO, Hogeschool Inholland, Ontwikkelingsbedrijf NHN en DWA.

Als Hero ken ik de toekomstige vraag naar warmte, koude en/of warm tapwater. Deze toekomstige vraag stem ik af met de toekomstige weersomstandigheden. Zo kan ik de optimale inzet van duurzame bronnen kiezen, zodat wij nog minder input van fossiele brandstoffen hebben en dus nog meer CO2 besparen.

In de animatie hieronder ziet u hoe ik werk. In de flyer stel ik mij uitgebreid aan u voor en op onze vernieuwde website leest u alles over mij. Klik HIER voor Projecten in Noord- Holland