Mart Visser bij de door hem ontworpen looks in de flagshipstore van Promiss. Credits: Janiek Dam

Trunkshow Mart Visser Flagshipstore Promiss Hoofddorp

PERSBERICHT – Collectie vanaf 10 november te koop in Promiss-filialen

Winkelketen Promiss en modeontwerper Mart Visser gaan een exclusieve samenwerking aan. Deze samenwerking biedt vrouwen de mogelijkheid om de ontwerpen van Mart Visser − die verder alleen online verkrijgbaar zijn − voor aankoop zelf te ervaren en passen. Vanaf 10 november is een collectie van de ontwerper verkrijgbaar bij Promiss-filialen in heel Nederland. De eerste items van Mart Visser die bij Promiss verkocht worden, vormen een elegante collectie die beschikbaar is in maat 34 tot en met 48. Vanaf half november biedt Promiss elke zes weken nieuwe looks van Mart Visser.

Re-branding Promiss

“De re-branding die Promiss dit jaar heeft ondergaan, sluit naadloos aan bij mijn confectielijn en de wensen van mijn doelgroep”, aldus Mart Visser. “De vrouwelijke en elegante stijl, het materiaalgebruik, de goede pasvorm en de prijs-kwaliteitverhouding − affordable luxury − van beide merken passen bij de moderne vrouw met karakter. Ik was dan ook meteen enthousiast toen Promiss mij benaderde voor deze samenwerking.”

Women’s Nights Out en trunk show met favoriete looks van Mart Visser

Promiss en Mart Visser organiseren Women’s Nights Out waarbij Mart Visser op speciale koopavonden een bezoek brengt aan Promiss-winkels. Hier worden zijn favoriete looks getoond en krijgen bezoekers tips en tricks op maat op het gebied van styling en trends van het Promiss-team.

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk en vinden plaats op:

  • 17 november − Hoofddorp
  • 18 november − Rijswijk
  • 23 november − Ede
  • 24 november − Alkmaar
  • 30 november − Breda

Trunkshow Hoofddorp

Daarnaast organiseren Promiss en Mart Visser op woensdag 7 december een trunk show in de flagshipstore van Promiss in Hoofddorp. Op deze avond tonen een aantal van zijn favoriete modellen op de catwalk zijn nieuwste looks voor de feestdagen, toegelicht door de ontwerper zelf. Aansluitend nodigt hij bezoekers uit in de winkel van Promiss, waar het winkelend publiek geniet van langere openingstijden.

Over Promiss

Promiss onderscheidt zich door hoge kwaliteit, een toegankelijke prijs en zeer goede service te bieden aan vrouwen met karakter. Op 14 juli 2016 opende de flagshipstore in Hoofddorp en inmiddels heeft het merk 34 verkooppunten in heel Nederland. Promiss is een full-service lifestylemerk met naast mode een accessoire- en een homecollectie. www.promiss.nl

 

Foto: Mart Visser bij de door hem ontworpen looks in de flagshipstore van Promiss. Credits: Janiek Dam