Tubino_Black_Dress

Ondernemer op klompen

Vaak krijg ik de opmerking “Selma, ik heb niets met mode” als we het over kleding en stijl hebben. Het is een misverstand om te denken dat stijl over mode gaat. Stijl gaat over wie jij bent en welke keuzes je maakt in kleding en uitstraling. Met een goed verzorgd uiterlijk geef je aan jouw klanten een signaal af: Alleen als ik goed voor mijzelf kan zorgen, kan ik ook goed voor mijn klanten zorgen.

Met de keuze van je kleding geef je ook een onbewust signaal over je gemoedstoestand. Casual kleding bijvoorbeeld staat gelijk aan een relax modus en zekere nonchalance en  een jasje-dasje (colbertje, hemd en das) voor oplettendheid. Helaas dragen sommige ondernemers klompen maar verwachten behandeld te worden alsof ze op Armani’s lopen. Niets mis met klompen maar de verwachting moet dan toch echt wel bijgesteld worden.

Investeer niet alleen in je visitekaartjes maar ook in je uitstraling, kies niet voor mode maar voor perfecte basics met een goede pasvorm. Bij Tubino kun je je rokjes en jurkjes (http://tubino.nl/shop/kokerjurken/coco-black-dress-2/) op maat laten maken en sinds kort hebben we ook op maat gemaakte overhemden, binnenkort meer hierover!

Neem gerust een kijkje op de website of kom vrijblijvend naar onze showroom in Amsterdam.

 

Stijlvolle groet

Selma Duinkerken

Black-Dress-Tubino-1024x768 (Small)