Make up Dionne Linskens

De perfecte foundation – het geheim

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we er allemaal feestelijk en verzorgd uitzien. Maar denk dan ook aan je make-up basis.  Het begint allemaal met de perfecte basis: de foundation. Maar let op, niet iedere foundation is goed voor je huid. Zeker niet wanneer je last hebt van puistjes, een geïrriteerde huid hebt (zoals bij rosacea) of onlangs een huidverbeterende behandeling hebt gehad.

Foundation of camouflage?

Foundation en camouflage lijken op elkaar. Beide maskeren onzuiverheden en verkleuringen en laten jouw huid stralen! Wat is dan het verschil? Foundation en camouflage hebben niet dezelfde ingrediënten. Camouflageproducten bieden daardoor een langere en mooiere dekking op de huid dan foundations. Camouflage is daarom beter geschikt om er een dag zonder zorgen mooi uit te zien.

In de kliniek zijn wij daarom allemaal idolaat van camouflage. En in het bijzonder van de producten van het merk Lycogel. Dit merk heeft zijn product oorspronkelijk ontwikkeld voor artsen om direct toe te kunnen passen na een cosmetische behandeling. Wij passen het ook regelmatig toe als verzorging na een behandeling, waarbij je gezicht soms eerst rood en vlekkerig kan zijn. Zoals bijvoorbeeld na acnetherapie. Hierdoor kunnen onze patiënten na een pittige behandeling toch stralend de deur uit lopen.

Helende werking

Het fijne van Lycogel is dat het geschikt is voor alle huidtypen. Zelfs voor de zeer gevoelige huid zoals bij acne (-klachten) of een geïrriteerde huid. Dit komt doordat dit product je huid laat ademen. Het verstopt de huid niet zoals sommige foundations dat wel kunnen doen. Maar dat is niet alles. Lycogel is daarnaast ook een verzorgingsproduct.Lycogel Dionne Linskens

 

Lycogel:

  • verzorgt een gevoelige huid
  • draagt bij aan snel herstel na een cosmetische behandeling
  • heeft een luchtige structuur
  • vermindert roodheid en ontstekingen
  • beschermt tegen UV-straling met SPF 30 (hoog)
  • geeft de hele dag een zeer goede dekking
  • is water- en wrijfbestendig dus geschikt bij sporten

Vele anderen hebben ons enthousiasme voor dit product al overgenomen. De Lycogel is daarom ook gewoon te koop in onze klinieken. Wil je weten welke kleur het beste bij jouw huid past?  Maak een afspraak bij ons en doe een gratis test.

Zo, nu heb je je perfecte camouflerende verzorging gevonden! Je make-up basis is er.

Nu alleen nog je outfit!

 

Onze expert

Dionne Linskens