pizza voor pisa

Pizza voor Pisa brengt 700 euro op!

Zondag 14 juni organiseerde Wijngaard Saalhof in Wognum het ‘Pizza voor Pisa arrangement! Voor 25,00 euro Pizza’s eten uit de hout gestookte oven inclusief een rondleiding. 10,00 euro hiervan ging rechtstreeks naar Inloophuis Pisa. Wat een prachtige actie! Het arrangement was snel volgeboekt en het werd een uiterst genoeglijke avond.

Maar liefst 48 personen namen plaats aan de aaneen geschoven tafels om Pizza voor Pisa eten. Broer en zus Loos, Ben en Celine, hadden dit geweldige plan bedacht.

Coördinator Wiek Luza mocht iets over Pisa vertellen en deed dit samen met Sandra, moeder van zoon Rens, die ziek is geweest. Sandra vertelde wat Pisa voor haar persoonlijk betekend heeft en later ook voor haar zoons Rens en Niels. Rens was lange tijd bij Kindertijd en Niels bij de jongerengroep Chill@Pisa. Een overtuigend verhaal en aan het eind van de avond mocht Wiek Luza, samen met Rens, de prachtige cheque van 700 euro in ontvangst nemen!

Inloophuis Pisa bedankt Celine en Ben Loos van Wijngaard Saalhof en alle gasten die Pizza voor Pisa tot dit grote succes hebben gemaakt!

Meer weten over Inloophuis Pisa? www.inloophuispisa.nl. Voor meer informatie over Wijngaard Saalhof kunt u terecht op www.wijngaardsaalhof.nl