Selma_Duinkerken_Tubino_Rokken

Rokjesgate

Er is een ware rokjesgate ontstaan nadat een teamleider van het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West, de medewerkers een mail heeft gestuurd. Hierin heeft hij/zij de vrouwelijke medewerkers verzocht om geen korte kleding meer te dragen en ook knielaarzen vond hij/zij uit den boze.

Persoonlijk denk ik dat verbieden van welk kledingstuk dan ook niet uit deze tijd is en vrijheid gaat boven alles. Maar in Nederland wordt niet altijd rekening gehouden met de ongeschreven regels van representatief zijn op je werk. Of het je eigen zaak is of van je werkgever, kleed je naar je functie op je werk en niet naar je eigen smaak. Dit is nodig om de juiste signalen af te geven aan je klant en om geloofwaardig te zijn over je product en/of dienst.

Met mijn bedrijf bied ik op maat gemaakte, luxe kokerrokken en jurken en ik vraag mijn assistentes en stagiaires tijdens werktijd altijd iets te dragen wat bij mijn collectie past.  Het is niet geloofwaardig als zij in hun spijkerbroek luxe, vrouwelijke kleding willen promoten. Gelukkig kunnen wij gewoon hier afspraken over maken en vinden zij het ook erg leuk om de collectie uit te dragen.

Persoonlijke keuze blijft belangrijk en daarom maken wij het mogelijk om de juiste roklengte te kiezen. Tegenwoordig is de lange roklengte een trend maar dat staat lang niet iedereen, kijk daarom wat bij jou en je beroep past en maak er een succes van!

Vind je het lastig om de juiste kleding te vinden voor je werk, kijk dan of een stijlworkshop  iets voor jou is.

Je kunt ook vrijblijvend advies krijgen in de showroom van Tubino over de juiste roklengte: http://tubino.nl/showroom/

Selma Duinkerken