zzpvakmensen

Snel een vakman vinden via zzpvakmensen

Je hebt op een werk snel iemand nodig, en dan wil de controle van de papieren er nog wel eens bij inschieten. Wie als Bouwend Nederland-lid een professionele zzp’er zoekt, die is wie hij zegt, met de goede papieren en getest op zijn vaardigheden, kan beter even kijken op zzpvakmensen.nl

Met de groei van het aantal zzp’ers wordt het steeds moeilijker het kaf van het koren te scheiden. Bovendien spelen bij het aangaan van een klus tussen opdrachtgever en zzp’er ook allerlei juridische zaken. Het inhuren van een zzp’er zonder geldige VAR-verklaring, identiteitsbewijs, KvK-uittreksel, aansprakelijkheidsverzekering en VCAverklaring kan grote gevolgen hebben voor de opdrachtgever.

Daarom is zzpvakmensen.nl opgericht, zo is te lezen in de vierde editie van BouwendNL. Zzp-vakmensen is een nieuw vraag- en aanbodplatform waarop bouw- en infrabedrijven veilig, eenvoudig en transparant zakendoen met zzp’ers. Opgericht door Bouwmensen (de vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven) met steun van Bouwend Nederland en Zelfstandigen Bouw (ZBo) is het volledig een initiatief voor en door de bouwsector.

Bron: Bouwend Nederland