nudge

Tijd voor een slimme app voor elektrische rijders

Get loaded and… go!

Het aantal elektrisch rijders in Nederland groeit nog steeds, een goede zaak vinden wij! Nu stagneert alleen het aantal nieuwe laadlocaties. En veel bestaande laadpunten worden niet efficiënt gebruikt. Op z’n zachtst gezegd onhandig! Dit kan een drempel zijn als je overweegt om elektrisch te gaan rijden. Daarom is het tijd voor een slimme oplossing om deze drempel weg te nemen, hack je mee?

Herbert Blankesteijn in NRC: “Het minste wat je kunt doen, is een briefje op het dashboard leggen met je mobiele nummer.”

Load off

Als elektrisch rijder vast herkenbaar: heb je een laadlocatie gevonden, is deze bezet. Onnodig, want de auto die er staat is in veel gevallen al opgeladen. Er is nog geen slimme manier om deze eigenaar een ‘nudge’ te geven om een andere parkeerplek te zoeken. De community van elektrisch rijders heeft als reputatie dat ze het beste met elkaar voor hebben, waarom bedenken we dan niet iets zodat ze met elkaar in contact kunnen komen? Tijd voor een slimme app! En hoe kun je dit nou beter ontwikkelen dan met een hackathon?

Team up!

Denk je dat jij een goede bijdrage aan een slimme oplossing zou kunnen leveren? Ben je programmeur, marketeer en/of designer? Trommel alvast jouw teamleden op en meld je aan! Alleen aanmelden kan ook, dan word je gematched. Bereid je alvast mentaal voor op veel koffie drinken, power naps, pizza’s bestellen, productieve muziek op en energiedrankjes naar binnen kiepen om met je team het beste resultaat op te leveren!

  • 20 & 21 juni;
  • Toffe locatie;
  • Win! Oculus Rift, Ipad mini of een Wacom;
  • Aanmelden voor vrijdag 13 juni.

Lees meer: https://www.nudge.nl/projecten/65-load-off-hackathon/337