Vlog; ja het kan echt, in 3 minuten je make-up aanbrengen!

Handige #vlog voor de drukke zakenvrouw. Ja dat kan echt! Dat betekent niet dat je dat net als ik in de file je aanbrengt. Het is ook zeker wel eens gebeurd dat ik met 1 getekende wenkbrauw de auto ben uitgestapt en dat ik mij nog net op tijd realiseerde dat ik de andere nog niet gedaan had. Dus make-uppen in de auto is geen aanrader!. Wat raad ik je wel aan? Het gewoon voor de spiegel doen.

Je basis is het belangrijkste. Dat maakt je hele make-up. Zorg er dan ook voor dat je de juiste basis foundation of poeder gebruikt die bij jouw huidkleur past. Daarom is de Egyptsun poeder zo fijn. Hij reageert op de warmte van je huid en kan dan ook nooit te bruin of te oranje worden. Je ziet wel eens dames met een té oranje kleur. Dat komt omdat zij dan een brons poeder gebruiken die niet goed opkleurt.

Je wenkbrauwen zijn ook heel belangrijk. Goed geëpileerd zijn ze het mooist. Als je dat niet zelf kunt doen ga dan naar een bowstudio of een schoonheidsspecialiste, zij zijn daar gespecialiseerd in. Je kunt ze zelf bijwerken met een poeder, potlood of browwax.

Dan alleen nog je ogen met een gekleurd potlood aanzetten. Denk eens aan paars of een zeegroen potlood, je zult verbaasd staan hoe mooi dit jouw ogen laat uitkomen. Zelf vind ik de nr 31 en nr 913 van Cosart top kleuren, en daarbij makkelijk aan te brengen. Ook Inglot heeft mooie kohlpotloden die makkelijk aan te brengen zijn en makkelijk uit te vervagen zijn. Een mascara en een lipgloss en binnen 3 minuten heb jij een make-up waarmee je voor de dag kunt komen. Snel en representatief. En nooit meer een smoesje dat je vroeger moet opstaan om er stralend uit te kunnen zien.

Video

In de video hierbij kun je de handelingen nog eens bekijken. Het was best een klus om het mooi in beeld te krijgen, hoe doen al die jonge meiden dat toch op You Tube. Maar oefening baart kunst. Dat geldt ook voor jou met het aanbrengen van een snelle make-up.

 

Tot de volgende keer,

Stralende groet van Mascha

Het Beauty Team, laat je stralen!