Workshop-improviseren-inloophuis-pisa

Zonnige zomerworkshop en ZotteZomerZang bij Inloophuis Pisa

Hoorn – 10 augustus 2017 – Op woensdag 23 augustus van 10.00 tot 12.00 uur verzorgt Mirjam Schreuder een heel leuke zomerworkshop improvisatietoneel bij Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

De deelnemers zullen in deze zomerworkshop ervaren dat improvisatietoneel hen leert om los te laten, om ‘uit hun hoofd’ te komen en om te lachen om eigen fouten (stralend falen), om te accepteren, los te laten en samen te spelen. Middels eenvoudige, luchtige improvisatie spelvormen komen deze thema’s ongedwongen voorbij waarbij samen spelen en plezier centraal staat.

Mirjam Schreuder: “Improvisatie heeft mijn leven veranderd! De inzichten die ik heb gekregen over samenwerken, samen spelen, loslaten, stralend falen, accepteren en samen creëren hebben mij verrijkt, soms verward maar vaak geïnspireerd. En, niet onbelangrijk, ik beleef ongelofelijk veel plezier aan improvisatie. En dat wens ik iedereen toe! Vandaar dat ik graag voor de bezoekers van Pisa een workshop improviseren wil geven”.

Ook zin in deze zomerworkshop? Meld je dan snel aan; er zijn nog wat plaatsen vrij!

Datum: woensdag 23 augustus 2017 van 10.00 tot 12.00 uur

Begeleider Mirjam Schreuder is 40 jaar en docente aan het Horizon College in Hoorn. Daar geeft zij met veel plezier les aan studenten van de opleiding Sociaal Werk in communicatietraining, weerbaarheidstraining, agressietraining, methodiek en agogiek. Sinds een paar jaar is zij bovendien docent drama.

De kosten voor deze workshop bedragen € 7,50. Koffie en thee inbegrepen. Aanmelden kan via administratie@inloophuispisa.nl, telefonisch bij de gastvrouw: 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via de website www.inloophuispisa.nl.

Inloophuis Pisa ZotteZomerzang Ladies

ZotteZomerZang

Inloophuis Pisa heeft nog meer leuks in petto tijdens de zomermaanden. Zo gaat ‘De ZotteZomerZang’ op herhaling! Op 16 en 30 augustus van 10.00 tot 12.30 uur is iedereen van harte welkom om lekker te komen meezingen met een keur aan liedjes, van “gouwe ouwe ”tot “foute” zomerhits.

De nummers worden geprojecteerd op een groot scherm en er wordt gezongen met karaoke begeleiding. Je hoeft voor deze activiteit niet eens tot de doelgroep van Inloophuis Pisa te behoren en je hoeft ook geen Andrea Bocelli te zijn. Zin in? Kom gewoon binnen op 16 en/of 30 augustus bij Inloophuis Pisa. De bijdrage in de kosten bedraagt € 5,– inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de ZotteZomerZang is niet nodig. Goede zin wel!